Recept: 26% frissen elkészített csirke, ami 100 g-onként 26 g-nak felel meg.
Összetevők: csirke 50% (26% frissen készített szabadon tartott csirke, 21% szárított csirkehús, 3% csirkelé), rizs (14%), zab (12%), borsó (12%), árpa, burgonya (7) %), lucerna, lazacolaj (1%), ásványi anyagok, élesztő termékek (1000 mg/kg), cikória gyökér kivonat (FOS) 1000 mg/kg), tengeri alga, glükózamin (500 mg/kg), szárított sárgarépa (500 mg/kg), gyógynövénykeverék (borsmenta, rozmaring, oregánó és kakukkfű 500 mg/kg), béta-glükánok, kondroitin-szulfát (150 mg) /kg).
Adalékanyagok (kilogrammonként)
Vitaminok: A-vitamin 17 000 NE, D3-vitamin 1 000 NE, taurin 1 000 mg, E-vitamin 150 mg, L-karnitin 50 mg; nyomelemek: vas (vas-szulfát-monohidrát) 60 mg, cink (cink-szulfát-monohidrát) 50 mg, mangán (mangán-szulfát-monohidrát) 50 mg, cink (cink-kelát-glicin-hidrát) 15 mg, réz (réz-szulfát-pentahidrát 5 mg) (vízmentes kalcium-jodát) 1,5 mg, szelén (nátrium-szelenit) 0,05 mg.
Analitikai komponensek
Nyersfehérje 24%, nyers zsír 9,5%, nyersrost 4%, nyershamu 8%.
Energiaérték: 343 kcal/100 g.