Recept: 27% frissen elkészített kacsa, ami 100 g-onként 29 g-nak felel meg
Összetevők: 50% kacsa (27% frissen készített szabadtartású kacsa, 19% szárított kacsahús, 2% kacsazsír, 2% kacsalé), édesburgonya (24%), borsó (12%), burgonya, lucerna, len mag, ásványi anyagok, élesztő termékek (1000 mg/kg), cikória gyökér kivonat (FOS 1000) mg/kg), tengeri alga, szárított sárgarépa (500 mg/kg), gyógynövények keveréke (borsmenta, rozmaring, oregánó és kakukkfű 500 mg/kg), béta-glükánok.
Adalékanyagok (kilogrammonként)
Vitaminok: A-vitamin 17 000 NE, D3-vitamin 1 000 NE, E-vitamin 100 mg; nyomelemek: vas (vas-szulfát-monohidrát) 60 mg, cink (cink-szulfát-monohidrát) 50 mg, mangán (mangán-szulfát-monohidrát) 50 mg, cink (cink-kelát-glicin-hidrát) 15 mg, réz (réz-szulfát-pentahidrát 5 mg) (vízmentes kalcium-jodát) 1,5 mg, szelén (nátrium-szelenit) 0,05 mg
Analitikai komponensek
Nyersfehérje 24%, nyers zsír 18%, nyersrost 3,5%, nyershamu 8,5%.
Energiaérték : 383 kcal/100 g.