Recept: 26% frissen elkészített lazac, ami 100 g-onként 29 g-nak felel meg.
Összetevők: lazac 50% (26% frissen készített skót lazac, 20% szárított lazac, 4% lazacolaj), édesburgonya (26%), burgonya, borsó (10%), lucerna, ásványi anyagok, élesztő termékek (1000 mg/kg ), cikória gyökér kivonat (FOS 1000 mg/kg), hínár, szárított sárgarépa (500 mg/kg), keverék gyógynövények (borsmenta, rozmaring, oregánó és kakukkfű 500 mg/kg), bétaglukánok.
Adalékanyagok (kilogrammonként)
Vitaminok: A-vitamin 17 000 NE, E-vitamin 100 mg, biotin 0,15 mg; nyomelemek: vas (vas-szulfát-monohidrát) 60 mg, cink (cink-szulfát-monohidrát) 50 mg, mangán (mangán-szulfát-monohidrát) 50 mg, cink (cink-kelát-glicin-hidrát) 15 mg, réz (réz-szulfát-pentahidrát 5 mg) (vízmentes kalcium-jodát) 1,5 mg.
Analitikai komponensek
Nyersfehérje 24%, nyers zsír 13%, nyersrost 3%, nyershamu 7,5%.
Energiaérték: 368 kcal/100 g.