Recept: 29% frissen készített fehér hal, ami 100 g-onként 30 g-nak felel meg.
Összetevők: 50% hal (29% frissen készített fehér hal, 15% szárított hal, 4% lazacolaj, 2% lazaclé), édesburgonya (26%), burgonya, borsó (11%), lucerna, lenmag, ásványi anyagok, élesztő termékek (1000 mg/kg), cikória gyökér kivonat (FOS 1000 mg/kg), hínár, szárított sárgarépa (500 mg/kg), gyógynövények keveréke (borsmenta, rozmaring, oregánó és kakukkfű 500 mg/kg), béta-glükánok.
Adalékanyagok (kilogrammonként)
Vitaminok: A-vitamin 17 000 NE, E-vitamin 100 mg, biotin 0,15 mg; nyomelemek: vas (vas-szulfát-monohidrát) 60 mg, cink (cink-szulfát-monohidrát) 50 mg, mangán (mangán-szulfát-monohidrát) 50 mg, cink (cink-kelát-glicin-hidrát) 15 mg, réz (réz-szulfát-pentahidrát 5 mg) (vízmentes kalcium-jodát) 1,5 mg.
Analitikai komponensek
Nyersfehérje 23%, nyers zsír 11%, nyersrost 3,5%, nyershamu 8,5%.
Energiaérték: 351 kcal/100 g.