- A rénszarvas húsa egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik. A legmagasabb emészthető fehérjetartalmú és kedvező aminosav-összetételű források közé tartozik. A rénszarvas erdei bogyókkal táplálkozik, így húsa rendkívül gazdag természetes antioxidánsokban. A rénszarvashús alacsony zsírtartalmú, mely itt telítetlen, testbarát formában található meg. A rénszarvashús omega-3 telítetlen zsírsavtartalma megegyezik a halakéval.
- Összetevők: szarvas (47%), rénszarvas hús (20%), áfonya (2%), áfonya (2%), málna (2%), borsóliszt (2%), lignocellulóz (1%), lazacolaj (0%) .5%).
- Táplálkozási adalékok 1 kg-ban: D3-vitamin (3a671) 250 MJ, E-vitamin (3a700) 150 mg, biotin (3a880) 0,5 mg, réz (3b406) 4 mg, vas (3b106) 10 mg, jód (3b201) 0,75 mg mangán) 3 mg, cink (3b606) 15 mg, taurin (3a370) 1000 mg. Technológiai adalékok 1 kg szentjánoskenyérben: (E 410) 5000 mg.
- Analitikai komponensek 1 kg-ban: nyersfehérje 10%, nyers zsír 8%, nedvesség 78%, nyershamu 2,3%, nyersrost 0,4%, kalcium 0,2%, foszfor 0,25%, nátrium 0,3%.
- Metabolizálható energia: 1160 kcal/kg
ÜGYFELEINK VÉLEMÉNYEI
Új vélemény hozzáadása
Van kérdésed?
Szívesen segítünk Önnek
Lehet, hogy érdekel