A szentjánoskenyér vagy szentjánoskenyér egy egyedülálló gyümölcs, amely csak a Földközi-tenger térségében nő, táplálkozási és jótékony tulajdonságai miatt népszerű: javítja az emésztést, kezeli a gyomor-bélrendszeri betegségeket, antioxidáns és antibakteriális hatása van. A szentjánoskenyér nagyon hasznos és tápláló csemege, minden rágcsálótípusnak megfelelő, sok hasznos ásványi anyagot tartalmaz, gazdag B-vitaminban, kalciumban, vasban, magnéziumban. Édes íze miatt a szentjánoskenyér minden háziállat kedvenc csemege.
Tápérték:
- fehérjék - 4,8%
- zsír - 0,9%
- Rost - 10,0%
- hamu - 3,0%
Javasolt adagolás:
- Használja csemegeként vagy a főtáp kiegészítéseként.
- Napi adag: 1-2 teáskanál. naponta az állat méretétől függően.
- Nyolcadik osztályosok számára - legfeljebb 3 teáskanál. Hétben.
Az árukat a következő kategóriákba sorolják:
ÜGYFELEINK VÉLEMÉNYEI
Új vélemény hozzáadása
Van kérdésed?
Szívesen segítünk Önnek
Lehet, hogy érdekel