Ízletes finomságok, amelyek kiegészítik a takarmányokat:
- A takarmányt érintő mellékhatások (takarmányallergia vagy takarmány-intolerancia)
- Emésztőrendszeri betegségek (kivéve azokat, amelyek alacsony zsírtartalmú vagy rostban gazdag takarmányt igényelnek)
- Bőrproblémák
ÖSSZETÉTEL: Növényi eredetű származékok, hús és állati termékek, olajok és zsírok, ásványi anyagok. Fehérjeforrás: Hidrolizált csirkemáj. Szénhidrátforrás: Kukoricakeményítő.
ANALITIKAI ÖSSZETÉTEL : Fehérje 19,1%, zsírtartalom 13,8%, nyersrost 4,5%, esszenciális zsírsavak 3,9%, nyershamu 5,0%, kalcium 0,64%, foszfor 0,49%, nátrium 0,33%, kálium 0,74%, 0% magnézium 0,74%. kg-onként: A-vitamin 13 381 NE, D3 697 NE vitamin, 500 mg E-vitamin, 90 mg C-vitamin, 1,5 mg béta-karotin.
ADALÉKANYAGOK KG-ONKÉNT : Táplálkozási adalékok: 3b103 (vas) 120 mg, 3b202 (jód) 5,3 mg, 3b405 (réz) 11,9 mg, 3b502 (mangán) 12,4 mg, 8b természetes antioxidánssal.